laupäev, 16. mai 2009

Seth MacFarlane's Cavalcade of Cartoon Comedy (2009)

Tänu Trashi arvustusele tuli minulgi meelde arvutisse tirida Seth MacFarlane's Cavalcade of Cartoon Comedy, nii umbes tunnipikkune kompilatsioon erinevatest lühianimatsioonidest, mis oma olemuselt on sarnased Family Guys esinevatele vaheklippidele. Kuna nii umbes paarkümmend osa ilmusid varem juba põhiautori Youtube'i kanalis, siis oli nii mõnigi nali juba kulunud ning ei kiskunud suud enam sama suurelt naerule. Aga kuna nähtud matejal moodustas kogu "filmist" vaid väikse osa, siis jagus värsket materjali piisavas mahus.


Kuna annan rohkem sihtgrupi mõõdu välja ning mulle labane huumor istub, siis nautisin kõnealust teost mõnuga, vaid mõned naljad seoses kuulsustega jäid kripeldama ning häirisid filmi voolavust. Samuti jäid hambusse nii mitmedki tarbetud ja üleliigsed ropud sõnad siin ja seal ning nii mitmegi varemnähtud nalja puhul said üleliigsed fuckid ja dickheadid saatuslikuks. Õnneks oli ohtralt tobedaid seksinalju, mis kõvema häälega naerma panid.


Kuigi lõbustav, ei ole vastav film just mõeldud üksinda vaatamiseks. Palju paremini toimiks see suvaline absurdihuumor seda koos lõbusa seltskonnaga vaadates, kui kõrvale ka mõni õlu või muud säärast võtta. Pakun tõenäoliselt üle, aga punkte annan sellegipoolest 8/10.

SUUR RASVANE EDIT: Seltskonnafilmina ning parajalt joogisena vaadates on see film veel parem kui üksinda. Nüüd jääb üle testida ainult rahupiibu kõrvale tarbimine.

Kommentaare ei ole: