laupäev, 12. juuni 2010

Mortal Kombat Rebirth (2010)


Kuigi algselt oli plaanis Juunikuus kõigepealt kõik Star Warsi filmid kirja panna ning alles siis ülejäänud nähtud materjalist kirjutada, siis need plaanid muutusid sel hetkel kui minu silmad nägid uue Mortal Kombati filmi tarbeks tehtud teaserit. 8 minuti jooksul jõutakse näidata nii tülgastavat gore'i, väga stiilseid kaadreid, ägedaid tegelasi, mõnusalt juustust näitlemist ning samal tasemel olevat stooriliini. Iseseisva teosena on see 8 minutit rohkem väärt kui kunagised 2 filmi, kuigi kerge juust ning fakt, et Johnny Cage eluküünal kustutatakse nii, et tema kael raksub on mõlemil ühine. Nüüd jääb vaid oodata, kas ja millal filmiõigused omandatakse ning et seda mõnusat ja stiilset õhkkonda ära ei rikuta. 10/10

Teaserit ennast saab vaadata SIIT.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tegelikult see pole teaser, vaid lavastaja lühifilm ja nägemus, milline võiks täispikk välja näha ning soov saada ka selle(täispika) lavastajaks.

ruut ütles ...

Kui nüüd aus olla, siis teaseri all ma seda kontseptsiooni mõtlesingi.

Kalmsten ütles ...

nuh, valesti mõtlesid :D

Esimene Kombat oli omal ajal tegija - päriselt kusjuures.
Mingi kontingent tollasest tutvusringkonnast fännas teist osa ka, aga kui arvestada, et nad lasid mul endale "Nike" (jms.)embleeme enda kehale tatoveerida, si's pole ime, et neile see oksendus peale läks.

J ütles ...

Mortal Kombat üks on klass.

J ütles ...

Õige ja originaalitruu Mortal Kombati film peab muidugi olema umbes selline...

http://www.youtube.com/watch?v=bCBy8RoJUWM

http://www.youtube.com/watch?v=5oOJK1y9R-I

...aga oma täiesti algmaterjali kaugel viisil kärab see su antud klipp ka.

Tanel ütles ...

Esimene Mortal Kombat oli ikka 95-ndal aastal eriline tase. Efektid jne. Praegu vaadates pole enam nii äkiline loomulikult aga omamoodi klassika siiski. Sub-Zero fänn olen siiani :):):)