reede, 30. aprill 2010

Podcast ja tähtpäev.



Aega võttis, aga asja sai ning meie blogi sai aastaseks. Selle puhul vorpisime hetkel käepäraste vahenditega kokku ka ühe podcasti, täitsa niisama katsetuseks. Juhuse tahtel langes blogi sünnipäevale ka see hetk, mil ilmub siinne sajas postitus, seega oli tahtmist teha midagi teistsugust tavalise filmiarvustuse asemel. Nii ta siis sündiski, kesised tehnilised vahendid ja üpriski ebaprofessionaalne möla, kus ruut ja sticka vaatavad üle oma blogi ning toovad välja mõningad pärlid ja muud huvitavat.

Kuna tehniline pool seekord alla andis, tuleb kuulata omal vastutusel ning olgu teadmiseks, et heli tuleb vastavalt olukorrale kas juurde või vähemaks kruttida.

Lisaks, paar punkti, mis kiiruga välja jäid või ei kukkunud välja nii nagu me tahtsime:

1. Asja sai palju lõigatud, välja jäid nii mitemdki lollid naljad, pausid kui ka intsident, kus sticka ühe kommenteerijaga tüli noris :D

2. Kui ma ütlesin, et thatguywiththeglasses kodukal pole peale nostalgia criticu muud midagi vaadata, siis tegu oli ilmselge liialdusega. Doug Walkeri enda bum reviews on juba väärt asi ning ka paljud muud, nagu Angry Joe ja Linkara. Aga filmivideotest ei ole tõesti muud soovitada.

3. Termin "mööda munni" tähendas seda, et kaamera oli pandud peenise külge. Ehk tegemist oli ühe väga tobeda naljaga.

4. "Kus Nicholas Cage'ist juttu, seal on ka Kinoprojektor kohal." See on fakt, mis tuli vist välja lõigata. Võib olla. Aga igatahes läks lõikumise käigus kontekst mõnikord paigast ära.

5. Järgmine podcast ilmub siis järgmisel aastal samal ajal. Võib olla. Aga siiski vaevalt. Ehk. Või...?


PODCASTI saab tirida/kuulata SIIT.Või SIIT.

1 kommentaar:

Oh My Gosh ütles ...

Plaanisin siin Paulile Viimast Mohikaanlast vastata, kuid sattusin kuidagimoodi hoopis siia.

Peab tõdema, et tegu on täitsa korraliku podcastiga. Samas pole ma selliste viguritega väga kokku puutunud ja võrdlusmoment puudub, kuid teie toodang tundub sellegipoolest vägagi õige ja vastab mu ootustele ning ettekujutusele.

Seega "I approve this message" ja kui kirjutamisest kopp ees, siis võiksite julgelt uue jutustusega maha saada. Edu!