kolmapäev, 5. mai 2010

License to Wed (2007)

License to Wed (2007) oli omaette romantiline komöödia, kui alguses oli päris mõnusalt tiiraseid ja ohtlikke nalju, siis lõpp vajus nagu kahjuks ära, a samas see hollywoodi skeem, kus on alati lõpp hea, kõik hea - nö "couple querrel, luck struck n happy ending" on mõnede meelest siiski liiga vajalik ja see lisatakse igale filmile nagu suhkur tee sisse. A kahjuks see kiskus lõpu nii alla kui vihmausside poolt kobestatud mullaalused käigud, pange tähele, mitte muttide omad (sel on vahe sees ikka). Oli näha, et Mandy Moore'ist on sirgunud naine ja ta oskas isegi näidelda, kui varasemas loomingus on ta suht tühja kestaga, tavaline plika olnud, siis siin ta tõesti elas oma rolli küllaltki hästi sisse. Niisiis igast teismeliste ikoonist ja lemmiklauljatarist filmistaariks pürgivast tipsist polegi kõik hukka läinud(nagu Paris Hilton, Hillary Duff, Britney Spears, Lindsay Lohan jne jne), mõni on jätnud õnneks selle sitase kaagutamise ja võtnud teatritegemist tõsisemalt, (fuck singin' shit, while you can B somebody than B that somebody!!).
Robin Williams oli k äge oma reverend Franki rollis, olles tõepoolest suht veidra karakteriseeringuga hakkama saanud, teinud kirikupeadest laulataja midagi hoopis teistsugust, mida varem ollakse harjunud nägema. Midagi Franki suust: "Nice to meet you! So, Ben what do you do, .. besides Sadie?" WTF?! H.H. xD


Loost umbmääraselt nii palju, et kaks noorikut Ben (John Krasinski) ja Sadie (Mandy Moore) jooksevad kokku, armuvad ja otsustavad abielluda ja kõik muud jutud. Abieluplaanid muutuvad aga keeruliseks, kui ainuke kuupäev osutub kolme nädala pärast olema ja nende omavahelisi suhteid hakkab tuliseks ajama kiriklik laulataja Frank (Robin Williams) oma väikese, aga päris rõvedalt häiriva liliputist abilisega. Nõnda siis üritab Frank armunute suhetesse kiilu lüüa ja neid lahku ajada. Vaadake ise, kuidas see kõik seatud on, jätan vabaduse kõigile, kes tahavad Robin Williamsit üle mõne aja ühes heas humoorikas rollis jällegi näha. Kaameratööst praegu parem ei räägiks, saundträkk oli ka paras pask, põhimõtteliselt enam-vähem olematu, aga no mida sa romantiliselt komöödialt eriti rohkem oodata oskad. Oleks hinnanud kõrgemalt, kui see lõpp nii mannetult igav ja romantiline poleks olnud. Seega 6/10.

Sadie leidis just Beni kirjutatud fännkirja Brian Boitanole . HAHAHAHA!
Eks iluuisutajad on ka üksjagu fännikirju ära teeninud. HAHHAAH. XD

Brian ja Sadie : "Jesus, you scared us!"
little midget : "JESUS DIDN'T SCARE YOU, I DID!!! "
H.H. hhahaha hah :D wtf xD

Ära nüüd auto alla k jää! Oota ma hoian su rindu tagasi, siis jääd veel ellu äkki. HAHAhah.

Nii palju siis Beni pulmavannetest. Monster truck võtab hoogu ja otse trampliinilt hüppab läbi tulerõnga ja pärast seda muidugi asjade loogiline kulg nagu ikka, põleb trampliin täielikult maha. LOL.

Frank õpetamas mudilastele, mis on õige ja mis vale. Selgub, et oma abikaasat ei tohi petta, isegi mitte koleda naisega, huvitav miks see nii on ?! :D

Do gingers have souls? YOU DECIDE!

Uh-uh?!

JEE POTATO SKINS.. 5 sekundi reegel, kui kausitäis kartulilaaste maha pudeneb, siis tuleb kõik 5 sekundi jooksul ära süüüa rsk.
nii nom-nöm-näm-nom kraam ikkagi ju.

Rüblikud lõo otsas. ni**a shiiit. XD

"Reverend FRANK is everywhere" .hähä.xD

Nooooo!!!
NOt THE HEAD!!!
OH-NOOOOOO!

Kommentaare ei ole: