reede, 7. mai 2010

Funny Games U.S. (2007)

Funny Games U.S. (2007) on seesugune tore film, mis ei sobi päris kogu perele koos vaadata, a kui sulle meeldib vaadata teiste piinlemist, selle taustaks kõlavaid lolle nalju ja absurdseid põhjendusi küsimusele "Miks sa seda teed?" või "Miks teie seda teete?", siis on see film just Sinule. A ja mainiks ka, et käesolev teos võib närvikõdi pakkuda ja mingil määral ehk ka sutsu pinget. See on Michael Haneke (ja hääldage Häneke, sest ta pole mingi hanepoeg, eks) uustöötlus samanimelisest filmist, mis ilmus saksakeelse versioonina aastal 1997. Filmimuusika oli suht raju, seda oli küll kasutatud aint mõnel üksikul korral, aga noh, kisa ja kära sobis sinna tõepoolest rohkem (so Fuck Händel!). LOL.

Lugu siis sellest kuidas üks armas pere läheb oma suvemajja puhkusele, kus aga ootavad neid ees häirivad tüübid, kes soovivad nö "naabritelt" mune laenata. Terve pere võetakse aga pantvangi ja hakatakse õudu külvama. Pereisa George (Tim Roth) peab seda alguses aga lihtsalt ähvarduseks ega oska midagi asjast arvata, perenaise Anne'i (NAOMI WATTS) arust aga on asi juba tõsine, ses suhtes, et nende pisipõnnile on tõmmatud kott juba pähe ja vaimne ning füüsiline terror ei taha lõppeda. Kuidas see kõik lahenduse saab, vaadake ise järele. Pole originaali näinud a ega eriti ei viitsiks ka enam vaadata, kuna töötlus pidi olema tehtud suhteliselt üks-ühele vormis, st stseen-stseeni kaupa. Aga noh päris selline kunstiline kaameravärk oli, ei teagi, kas nüüd just seepärast, aga hinne oleks 7/10.

Naljakas, naljakas, naljakaaas. x)

Soovimatu külaline: "Ma olen nii kohmakas, tundub nagu mul oleks kaks vasakut kätt."NAOMI WATTS: "Siis sa sobid suurepäraselt mune kandma ju!" gigidi-gigidi

Now thats what I call SCARED SHITLESS FACE.
(H.H. roflmaopimptime or ..shittime)xD
(sidenote: sobib k WTF-reactioni püüdmisel foorumilehtedele paste'ida .D)

Sobib küll playboy tunnuslauseks, aga miks mitte ka NAOMI WATTSi aluspesustseeni jaoks.

Sa arvad, et see on koht, kus NAOMI WATTS loodaks, et see diivan vibreeriks või kasvataks mingeid dildosid. "ÄÄÄÄ," vale vastus! Kõige häirivam koht vist filmis üldse, kuna mõtle ise, sa oleksid poolpaljalt ning kinni seotult ja su kõrvus kajaksid Nascari ringrajasõidu kommentaarid. WTF?! :D xD

Parem zoomi pilte, siis on jutud selged. hähhöhöhööhhöhähä xD xD.

Ja ta saigi hakkama sellega. H.H. ROFLMAO n shits!

NAOMI WATTS üritab rammu proovida Tim Rothi vedamise võistlusel tugitooli kandetehnikaga. Got sum muscles right thurr, oiBLÄÄÄ! xD

O, palun sind, film, saa juba 1kord läbi. PLiis-pliis pliiis.

4 kommentaari:

Metsavana ütles ...

Kohad kus kutt rääkis kaamerasse, tegevust keriti tagasi ja mehed omavahel metafüüsilist tarka panid lõhkusid reaalsustunde ja rikkusid filmi ära. Jäi mulje justkui oleks vaadanud mingit cyberpunk arvutimängu - tuleviku virtualreality GTA.

Ah tegelikult pole need piinafilmid üldse minu "tass teed".

sticka ütles ...

see kerimiskoht oli küll sürr jah, aga see raamatu kommenteerimine (metafüüsiline) näitas just, et tapahimu ei sõltu sellest, kui intelligentne keegi on, see on juurdunud hoopis sügavamal inimeses.

Metsavana ütles ...

Seda, et tegemist on intellektuaalinärudega oli aru saada esimese asjana kui tüübid suu lahti tegid, lõpp oli ilmne liialdus ma leian.

sticka ütles ...

selge selge.