laupäev, 20. juuni 2009

Ilsa, She Wolf of the SS (1975)

Tükk aega tagasi exploitationfilmide tagamaid uurides jäi vastava žanri natsirakukese kohta infot otsides ette selline nimi nagu Ilsa, She Wolf of the SS . Oma kõlava nime tõttu sai film arvutisse tõmmatud, kuid mingil põhjusel jäi ta sinna tükiks ajaks oma vaatamiskorda ootama. Alles peale Kalveri arvustust otsustasin filmi lähimal ajal ära vaadata. Oodates klippide järgi midagi õõvastavat tuli pettuda, sest üldises plaanis oleks justkui tegemist olnud veidra softcore pornoga.



Lugu ise räägib suurt büsti omavast MILFist, kelle kohustuseks on olla natsliku Saksamaa ühe koonduslaagri juht. Vastavas laagris viib ta läbi võikaid eksperimente, mille tulemusena tahab fräulein Ilsa tõestada, et üks korralikult treenitud naine suudab taluda pinget ja valu ja muid stressi tekitavaid faktoreid palju paremini kui üks mees. Mille kuradi pärast on vaja igal ohvril katsete ajal alasti olla ei seletata, Ilsa isegi ei mõtle selle peale ning surub elektriseeritud dildo katsealuste jalge vahele, lõigub ja piitsutab neid, keedab, kurdistab neid ning teeb kõike muud piinarikast. Liigset ning seletamatut paljast naiseihu leidub ohtralt mujalgi, kui laagri karme reegleid rikkunud mees ja naine topless-naissõdurite poolt surnuks piitsutati või kui tähtsale kindralile ainult põlle kehakattena kasutav naine veini toob.



Kuid ega ka Ilsat kehastav Dyanne Thorne riideid seljast heitmata jäta, tema rautab laagri vange ning kui nende sooritus ei ole rahuldav, kaksab neilt vända otsast ning saadab pealinna tuttavale tohtrile oma kollektsiooni tarbeks. Kui laagrisse satub aga blondipäine Wolfe, vahetuvad rollid ning Ilsast saab oma sõltuvuse ohver. Vahelduse mõttes tuleb Ilsal ka oma kodumaad teenida ning virila näoga kindrali näole kuldset dušši pakkuda.



Omamoodi vaatamiselamusega küll tegemist oli, kahjuks vaevasid filmi nii nõrgad näitlejatööd kui ka kohmakad efektid, kus ohvrid suust paksu Rootsi punast välja ajasid, loost muidugi rääkimata. Kergelt sai itsitada tegelaste rämeda saksa aktsendi peale ning kuidas sinna-tänna õhkkonna rõhutamise eesmärgil mõni “Schnell” ja “Achtung” poetati. 4/10

Plusspunkte humoorika lõpulahingu eest. Nii naljakalt halbu efekte pole ammu näinud. Sellel pildil olev mees sai hetk tagasi kuuli kõhtu, mis siis et ühtegi jälge ei ole.

1 kommentaar:

Metsavana ütles ...

Hehe, Ilsa on muutunud popiks teemaks, sain just hetk tagasi enda postituse ka valmsi ;)