neljapäev, 21. jaanuar 2010

Jason X (2001)


Jason X. Ma mainiks vast kohe ära, et ma lihtsalt armastan seda filmi. Mitte sellepärast, et tegemist oleks Friday the 13th seeria ühe parema filmiga ega ka selle tõttu, et tegemist oleks õudust tekitava horroriga. Ohei, tegu on vast kõige naeruväärseima osaga seerias, mis sisaldab endas niivõrd palju magedaid nalju ja juustuseid tegelasi, over the top action stseene, heas mõttes halbasid eriefekte ning kõige debiilsemat Jasoni variatsiooni eales - ma räägin muidugi ÜBER JASONIST!!!!!


Ei tea mis tegijatel sel hetkel peas mõlkus, kuid seekord on stoori nii üle võlli kui veel olla saab. Mitte ainult ei ole Jasonil superinimese võimed, sarnaselt Wolverine'ile, aga samuti on ta ka üpriski suurepärane mustkunstnik, suutes läbi seinte käia ning ennast masiivsetest ahelatest märkamatult vabastada. Peale seda kui Jason kiirelt sõjaväelasi rapib, suudab aga üks õbluke neidis suure matšeetega vehkiva mehe külmkambrisse lükata, ise koos temaga lõksu jäädes. Kuid pole hullu, sest 455 aastat hiljem saabub sinna samasse paika grupp teadlasi, kelle motiivid jäävad suhteliselt müstiliseks. Külmunud paarike võetakse kaasa ning viiakse...kosmosesse. Sest planeet Maa on surnud ning nüüd elavad kõik planeedil Maa 2.


Seega saab Jason suurepärase võimaluse hakata inimesi hoopis komsoselaevas mõtlematult rappima hakata. Tema õnneks on seekord ohtralt materjali, sest kosmoselaev on pilgeni tobedatest tegelastest pungil, kes lihtsalt ootavad mil neid kui küpseid marju Jasoni poolt ära nopitakse. Ning isegi siis kui nibudest unistav android Jasonil pea otsast laseb, ei ole film läbi. Tänu hämmastavale kosmosetehnoloogiale ei ärka Jason mitte lihtsalt ellu - oh ei, temast saab Terminaator, peatamatu hävitaja, langenud ingel - ÜBER JASON!!!!!!!!!


Kokkuvõtvalt - debiilne stoori, debiilsed tegelased, debiilne film < ÜBER JASON!!!!! 9/10

P.S. ÜBER JASOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaare ei ole: