kolmapäev, 16. veebruar 2011

Batman: Gotham Knight (2008)


Batman: Gotham Knight oli midagi sellist, mis sündis peale Animatrixi edu - jaapani ja ameerika helged pead tegid ajurünnaku ja mõtlesid, et "ohhoo, teeme jälle nii, et jaapanlased teevad ameeriklastele ühe multikakogumiku!" Ja no, miks ka mitte, sest BGK oli suhteliselt okei teos, lihtsalt veidike tahumata külgedega. Nahkhiirele annab hääle vanast Batmani multikast tuttav Kevin Conroy, animatsiooni tase on suhteliselt ühtlane, lood on vahelduva tasemega ning vahel võib isegi igavavõitu hakata, kuid üldjoontes võib siiski nagu rahule jääda. 7/10

2 kommentaari:

Filmifanaatik ütles ...

Mulle meeldiks näha rohkem selliseid temaatilisi animatsiooantoloogiaid, mis on mingil määral mõne suurema kinos jooksva filmiga seotud. Oluline oleks just samasugune formaat, mitte täiesti eraldi väljalastud 10-minutline animatsioon, mis sageli tähelepanuta jääb. Samuti mitte täispikk animatsioon, mis on kraplikult pikaks venitada. Selliseid, nagu Gotham Knight ja Animatrix on huvitav vaadata.

ruut ütles ...

Tõsi, mulle ka meeldivad tegelikult sellised külgepoogitud animatsioonivärgid. Halo Legends üritas sama valemit, kahju ainult et enamus asjast piinlikult igav oli.