kolmapäev, 31. märts 2010

Far Cry (2008)



Far Cry oli Uwe Bolli kategoorias päris normaalne film. Kahjuks ei muuda see aga fakti, et kõnealune film oli a load of bullshit. Ma pole filmi aluseks olevat mängu küll mänginud, seega ei oska stsenaariumi austusest algmaterjali kohta kaasa rääkida, aga ka ilma suurema teadmiseta võis täheldada kui kehv lugu oli. Sündmused hüppasid kiirelt edasi, peategelane Jack oli totaalne tolgus ning kohustuslik comedic relief tegelane oli kõige tüütum persevest keda mina kunagi üheski filmis näinud olen. Lisaks ka veel kehvad efektid ning ilmselged vead - ühes stseenis sõidab Jack paadiga pahade eest ära ning comedic relief tegelane kukkub vette, vaevu paadist kinni haarates. Nii ta siis ripub ühes kaadris vees, teises aga on tüüp ilmselgelt paadis sees. Lisaks, Til Schweigeri inglise keel oli kohutav ning iga nali oli rõve pask. 2/10

5 kommentaari:

GuidoMukk ütles ...

Ega nad pole suutnudki ühestki mängust..filmi moodi asja teha. Takistuseks mängude kohutav stsenaarium.
Vast "Resident evil" kõige õnnestunum B film neist.

Kalmsten ütles ...

Mortal Kombat-i esimene film oli kunagi B-filmina tase omaette.
Seal oli muidugi veel lihtsamat teed mindud ning kehvast mängustsenast, veel kehvem filmistsena tehtud, aga kunagi piraat VHS-ilt sai seda lõpmatuseni käiatud.
Ps. Mõned aastad tagasi hakkas seda vaadates piinlik, aga jah..see selleks.

Kalmsten ütles ...

ahjaa, ning see äraütlemata kohatu lause herr Schweigeri kohta saab küll ainult isiklikest alaväärsuskompleksidest tingitud olla.
Igatepidi kompu kutt ju ... rrrrauhhh..alfa.
:D

ruut ütles ...

Ega mul Schweigeri vastu midagi pole, teistes filmides on ta igati vonks poiss, aga siin tehti temast üks tavaline mölakas, kes ajas suust ainult paska välja ja ta ei sobinud konteksti.

Kaspar ütles ...

Mängust tehtud filmidest rääkides, siis on tegelt õnnestunud ka mõni, näiteks võiks tuua Hitmani.