pühapäev, 8. mai 2011

Postal (2007)

Postal (2007) on tõenäoliselt Uwe Bolli parim film, mitte ainuüksi imdb hinnangu põhjal otsustades, vaid k mõeldes sellele absurdikoomi
kale, millest see teos lausa pakatas. Film oli lihtsalt napakas ja arulage, kuid selle võib panna kõik Postali videomängu loojale süüks, keda võis k ühes stseenis täitsa näha, sellest k väike pilt allpool. Nagu kirjas postri peal, siis võib tõesti nimetada käesolevat linateost osaliselt Live Action South Parkiks.

Süžee mõttes jooksid kõrvuti 2 liini: Postal dude'i (Zack Ward) armetust elust ning Talibani terroristide kurikavalatest sepitsustest Paradise'i-nimelises väikelinnas. Nimelt tahab Postal dude oma aegund piima asemele uut ja värsket, a tüübil napib pappi, siis läeb ta töövestlusele, kus kõik ei lähe küll nii nagu loodetud, küsib ta viimases hädas oma onu Dave'i (Dave Foley) käest nõu. Filmist ei puudu k romantiline element, nimelt Postal dude kohtub äkilise iseloomuga kohvikupidajat Faithi (Jackey Tohn), kellega neil paistab klappivat. Ilma pikema jututa Postitan 5/10.

Postali looja Vince Desi

Talibani esiterrorist Mel the Braveheart.

Postal dude'i onu Dave oma tavapärases olekus.

Postal dudei kallis kodu ning tema nümfarist naisuke.

Kaks pervarist vanakest arutlemas mida kõike nad teeks selle siresäärega..
"... she'd think that she got hit by a mayonnaise truck"

Krotchy rääkiv nukk: "Only my father can first touch me there". läulz

Väike väänikust filmistaar tuli väikelinna oma väiklust demonstreerima.

Ja kui oled imestanud, et kust pärinevad need kurikuulsad kaadrid netis ringlevast Steven Seagali gifist, siis vajutades pildile ülal, võid täitsa juba seose luua!

"I'm sorry Mr. Laden, Your credit card is declined!" NUUUKS x'(

Uwe Bollile tehti väike koogel-moogel, kui nii võib öelda. xD

Kommentaare ei ole: