neljapäev, 24. september 2009

True Romance (1993)

True Romance (1993) on päris äge armastusfilm, ilmselt peaasjalikult Tarantino enda nägemus romantikast kui sellisest. Lavastanud on filmi mingi teine tüüp, aga Tarantino kirjutatud ja tema lõigatud QT cut'i vaatasin mina, suva see teine tüüp. Filmi üks naljakamaid stseene oli see, kui Drexl (Gary Oldman), valge tüüp, kes pidas end jamaika-neegriks, ja mingid real deal niggad, kelle seas ka Samuel L Jackson arutasid seda, kas nad teevad naisele keelekat või ei tee. Üks tüüp oli täiega vastu, et tema küll ei tee, vähemasti kui teeks, siis ei räägiks kellegile, kuna ta oleks ashamed as a modafucka jne. Whitebwoyd olevat olnud suuremad pussisöödikud 60ndatel, enne seda sistad ei mõelnudki sellele, et nende põõsad tuleks keelega läikima lüüa. LOL. Keegi juutuubist mõtles selle stseeni üle nõndaviisi kommenteerides: "Yeah Muthafucka, I Eat EVERYTHANG!... I eat the pussy, I eat the butt, I eat every Muthafuckin' thang!!!" - Samuel L. Jackson

I want that on my tombstone! ..I would want dat tooo :D

PÖÖRASELT NALJAKAS SITT! Filmi kaameranurkasid ei kommenteeri, oli nagu oli, aga mis silma torkas oli see, et värvid olid lahjemad veits ning see andis sellise mõnusa touchi kogu teemale. Näitlejad olid väga head. Christopher Walken oli sees. "In NY I'm king, I got Christopher Walken walkin' in playin Celph Titled in his walkman often" - Celph Titled (of Demigodz). Naljakas oli see ka, et mendid rääkisid, et Lee Donowitz tuleb kinni võtta, kui ta on narkodiiler, aga samas ka filmi rezissöör, aga kui jutuks tuleb, et mis filmi ta tegi, siis kõlab vastus: "Coming Home In A Body Bag. Vietnam movie? Good fuckin' movie! yeah great fuckin' movie". LOL. Mendid olid ikka tõesti huumoriga pärjatud poisid. Halba on öelda ainult soundtracki kohta, mis oli täielik leeprahaige kusi topsis - c'mon, Hans Zimmer, sa suudad rohkemat! Meelde jäi ka üks Walkeni kuldsemaid repliike : "Children, Somebody is stickin' a red hot poker up my asshole, but what I dont know is that who's hand is on the handle." Funny shit, H.H. SHUT CHO MOUTH..

Sisust nii palju, et teose Romeo nimega Clarence (Christian Slater), kohtab Juliat, st Alabamat (Patricia Arquette) kinos olles, teadmata, et ta on prosta. Kirg lööb lõkkele ja abiellutakse, aga no prostadel on tavaliselt pimp eks, no ja see mees tuleb maatasa teha, pimp Drexl (Gary Oldman) aga näib suht rastagängsta olevat, kes alla ei anna ja nii lähebki asi veriseks. Mis Edasi Saab, sa küsid? Ole hea ja vaata see film ära ja saadki vastuse oma küsimusele! Kui soundtrack välja jätta, siis saab see teos tubli 9/10.

Floyd (Brad Pitt) tõmbas ikka jõhkra hiti. XD

julia ja romeo isa Makin' Out. smoochin n shit.


Väike maantee-äärne telefoniputkaseks. smokin' hot!

Lukuaugu kunst or sum shit. Need päiksekad olid ka ikka märkimisväärselt ägedad.

MAD man, rastadega wigga, Drexl Spivey(Gary Oldman).

Ametivõimud oma värvikal tööpostil.

WALKEN WALKEN WALKEN, now why ya coughin' in a coffin?!

Igati võluv Patricia Arquette. VÄIKE nipslip kah.:D

"I know you guys eat pussy.. yeah you got them pussy eatin' mugs!" XD

Chicks with guns. Patricia oli selles rollis küllaltki kuum tots.

Now watch it closely, Imma show you how to grab a boob!

Jupike seepi ka.. PRICELESS facial EXPRESSION, pärast seda kui sai teada, et ta sai isaks or sum shit. H.H. xD

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Võimalik, mälu petab... aga mäletan, et Zimmeri originaalmuusikat oli selles filmis minimaalselt - võib-olla 15 minutit. Kusjuures põhimotiiviks 16. sajandist pärit Hans Neusiedler - Gassenhauer suurepärane töötlus.

"You're So Cool" on juba mitu aastat mu hommikune äratuskell. Ja päris mitu tuttavat on eeskuju järginud. Superalgus päevale. Soovitan.