laupäev, 28. november 2009

Soul Plane (2004)

Soul Plane on väga naljakas neegritemaatline komöödiafilm, milles peategelane rajab endale oma lennufirma, mis on mõeldud peamiselt niggadele. Filmis on päris mitu naljakat karakterit.
Üks on pime mees, kelle hääl on kõigile tuntud juba Boondocksi sarjast ja näitlemine filmist Friday After Next. Lennupilooti mängib Snoop Dogg, päris hea swaggeriga liigub lennukis ringi, teeb seeni ja kimub mahvi ka, kui aega saab. LOL. Siis on veel meelad ja mõnusad stjuardessid, v.a üks paks pedekas. Lennu turvaosakonnas töötavad kaks suurt neegrinaist, kellest üks räägib, et kui Denzel astuks läbi värava, siis oleks kohe Get down with the git down. Ja teine ütleb, et ta on rohkem nagu noorte thõõgide peal väljas, st 50 Cent on tema jaoks hoopis teema, siis laulavad mõlemad seal HEY SHOORTYt. XD. Ja kui mingi shorty oma võltsblingiga läbi värava tuleb, siis üks eit vastab "This nigga looks more like a 5 Cent". Mis kutsub esile päris hea naerupahvaku. xD. H.H. ROFLMAO nshit. Filmis ikka jagub jõhkralt sellist turtsatama panevat huumorit. Sõõul Pleeein.

Süžee on nii, et Nashawn (Kevin Hart) kaebab ühe lennufirma kohtusse, kuna ta tagumik jäi turbulentsist vetsupotti kinni ja mingi stjuardess vajutas valet nuppu, kui BUMP mängu tuli, kogemata siis. Kuna Nashawn oskab suht hästi oma lapsepõlvest rääkida kohtusaalis, siis leitakse et ta peab võidu saama, võiduks on päris kopsakas kahjunõue lennufirmalt jms sitta, seda kõike kokku 100 miljoni dollari väärtuses. Dolla Dolla Bill, ya knows!
Edasi algatab ta selle rahaga oma lennukompanii siis, mille nimeks N.W.A. xD. Edasine pull, mida saama hakkab, jääb kõigi enda ülesandeks ära vaadata. Väga naljakad dialoogid, karakterid ja väheke situatsioonikoomikat ka, nii et hindeks 8/10.

What's takin' her so long?! Lennujaama töötaja ametis oma high score'iga. LOL.WTF.

Hey Shooorteey. Bitches is yappin' bout sum BIRTHDAY ish.

Young thug owned by a bunch of fat bitches. OFF THE CLIFF humor. ROFLMAO.

NWA lennufirma omanik. MIDA FEISS! xD.xD.xD.

Niimoodi nägi kapten välja...

ja niimoodi lennuk. (kes posterilt just seda filmiga kokku ei osanud viia) xD

As they say.. Once you go black, you never go back. xD. Pure example. H.H.


The most lovable character. BLIND NIGGA.


Ei saa kohe käsi eemale hoida stjuardessidest...ega ka kaasreisijatest. xD

N.W.A. airlines... ja nende ohutusnõudeid tutvustav klipp. x)

Look at that bubbly.NOICE. X)


Mr. Hunkee (Tom Arnold), kusjuures neegrite jaoks on Honkey nagu ka Cracker, valget sõimav sõna nagu meil on nigga and only NIGGA. xD. ROFLMAO.

Kommentaare ei ole: