reede, 3. juuli 2009

Girl Boss Guerilla (1972)

Girl Boss Guerilla on väga hull 70ndate Jaapani erootikamaiguline põnevik. Pärast selle ära vaatamist võin öelda, et ma sain veidi keelt ka õpitud, häälduskirjapildi tasemel, aga siiski. Niisiis Arrigato - aitäh! Nandate - miks? Tšikasuooo - shit! Gandahuo - bitch! :D päris hea keeleõpe ju?!
Filmis kõlanud muusika oli ka väga meeldiv, sämpliks küllaga, kui saaks selle heliriba ka kuskilt kätte. Filmis leidub ka tugev annus huumorit. Kui üks Punase Kiivri Kamba(PKK) liige, teistest tunduvalt kiimasem, saab mingit vaimulikku keppides endale gonorröa, siis ta enne haiglasse minekut kasutab ära nelja Yakuza alluvat, et neile seda edasi anda lihtsalt nalja pärast. Must aga väga mõjuv huumor. LOL. Vastukaaluks Ruudu viimastele, küllaltki lühikestele, postitustele tegin seekord pikema ettevõtmise. Sisaldab kõvasti pildimaterjali. ENJOY!

Süžeest nii palju, et Sachiko(Miki Sugimoto) on PKK liider, kes veab oma jõuku kuuluvaid totse Kyotosse, et võtta üle sealsed tänavad. PKK tšikid sõidavad kõik mootorratastel ja on päris löömanaised kohe, lisaks kaklemisele tegelevad nad veel väljapressimise ja muudsorti pättustega. Üks hetk asub PKK võitlusse Yakuzaga. Film on üsna hull ikkagi, nii et lisaks keeleõppele väga funky kaameratöö, mõned ilusad tüdrukud, BOOBS!, haiglaseid nalju, draamat ja vinget actionit. 9/10

Väljapressimise ohver karjus "Balls!". Squeeze these nuts! ROFLMAO! XD

PKK liikmed jauravad raha nimel äriplaane. Ülemisel pildil vasakpoolne (too kõige kiimasem PKK liige) haub juba, et müüks ennast kiilakale vanamehele, teine õpetab, et enne kui tüüp sisse torkab tuleb pigistada ta munad pulbriks, siis on raha olemas ja kõik bueno. A no see nümfo ei jaga kohe õiget momenti üldse ära, unustades sealjuures ka raha küsida. LOL.

Uuele liikmele, kes on endine nunn, kambareeglite tutvustamine. Üks reeglitest on see, et kui kambaliikmetele oma selga pöörata, reeta, siis selle inimese saatuseks on mootorratta taga nööriga seotult järele lohiseda. karm, a fun. karma fun!

Muidugi tuleb rinnale ka kambatatö lasta teha, enne mida poleks lihtsalt asjal õiget minekut.

Järjekordne väljapressimisohver, seekord seksiskandaal vaimuliku ja nunnaga. Saak miljon jeeni.

After-sex confession: "I have the clap!". Response: "WHAT?!". Results: ROFLMAOPIMPTIME!

CLAP CLAP CLAP.. applause is not needed. LOL!

Tee oli veits künklik ja käänuline. LOL. Aga no reeglitest üleastumine on juba tõsine asi nagu õline masin.

Japsidele omane perverssete piinamismeetodite demonstratsioon.

Nagu kaks tilka vett. Yakuza vs Angry Baby. ROFLMAO!

Kommentaare ei ole: