reede, 10. juuli 2009

Criminal Woman: Killing Melody (1973)

Criminal Woman: Killing Melody on järjekordne 70ndatest pärinev Jaapani, naised vs yakuza, märulfilm Pinky Violence Collectioni sarjast. Kui Girl Boss Guerilla oli huumorit tihedalt täis pikitud, siis kahjuks Criminal Womani filmiga nii hästi ei läinud. Ei oskagi midagi nii väga kohe välja tuua. Paar naljakat karakterit oli küll, üks Yakuza tüüp, kes sülitas nätsu nii tugevasti, et lõhkus kõike, mis ette jäi. A ja teine tüüp, keda mainida mõtlesin, oli suure vägijoogi pudeliga märatseja. LOL. Pinda käisid võitlusstseenide puhul stuudios sissetehtud ähkimised ja ohkimised, mis tundusid suht mööda olevat ja muidugi liiga valjud, aga see kõik on kehvale helindusele omane ilmselt. XD

Sisust nii palju, et filmi peategelane, Maki (Reiko Ike) satub naistevanglasse Yakuza ründamise eest, saades sealt mõned sõbrad, kellega välja saades annaks juba märulit korraldada. Kogu lugu on selles, et Maki soovib kätte maksta tema isa mõrvanud Yakuza jõugupeadele, kusjuures ta isa oli ka kunagi Yakuzas, aga läks hero peale liialt maiaks ja oli seega juba mainerikkujaks teistele. Kättemaksu teema oli üldse kuidagi nõrk. Aga kes pole veel jaapani märulit näinud, siis neile võib see sissejuhatuseks ikkagi kõlbada ka.
Kokkuvõteks veel, et film ei pakkund nii head elamust kui GBG film PVC seeriast, olles sealjuures veel küllaltki huumorivaene, vähese verevalamise ja kohati ebameeldiva heliribaga. 7/10

Seksikaid näoilmeid otse naistevanglast. GRRRR!RR!

Add Image"I don't drink and drive, coz I might spill my drink!" - Tha Alkaholiks. ÕIGE! XD

Oli see ikka vajalik? Aga no, mis sa ikka kavatsed teha võõra naise rahakotist leitud 500 jeeni ja kondoomiga. XD

Yakuza pingerida ehk Maki ja tema gängi sihtmärgid.

Ei tea, kas päriselt ka, aga kui oligi, siis Yakuza käsutuses olid ühed üsna maitsekad sõidukid. Nagu näha on, REAL NICE, real-real, REAL NICE! VRM.VRM.vrm.

Yakuza märguanne taskulambiga, öise tehingu sooritamiseks. Lambid käisid mõlemad päri-päeva ringi veidi aega, vaatepilt oli üsna naljakas, mõnikord on kahju, et snapshot ei ole liikuv.
Naistele ainuomane kiljumine aitab mõnikord nii mõnestki situatsioonist välja. LOL. Lisaks sellele oli tegu vägagi muljetavaldava alt-üles-vaatama-paneva-säärejooksuga. NOICE! X)

Iga mees ikka ei sülita oma nätsuga akvaariumisse auku sisse. XD

Pudel, millega võib olla sama rasvase rinnaga nagu beegiõliga sisse masseeritud bimbod (HAHA) ning ilma milleta võib tekkida selline tunne kui endast lugupidaval mehel ilma püksata. LOL.

Kõrvaldatavad ning mittekõrvaldatavad lekked.

Kommentaare ei ole: