laupäev, 27. veebruar 2010

Angels & Demons (2009)



Angels & Demons oli ilmselgelt nõrgem film, kui seda oli Da Vinci Kood, kuid teda kõlbas sellegi poolest vaadata. Üle ühe korra aga vaatama ei kutsu, sest nagu ka kõiki teisi sedalaadseid filme, kus vaatajale pakutakse lahendamiseks mõistatusi ja ülesandeid - teisel korral hakkab lihtsalt igav, sest sinul on juba vastused teada, samal ajal kui tegelased taaskord puhtalt lehelt alustavad. Lisaks sellele oli tempo kuidagi väga kliiniline seekord. Neli paavstikandidaati on röövitud ning röövel ähvardab iga tunni aja tagant ühe neist tappa. Iga kord jõuab aga Tom Hanksi tegelane sündmuskohale paar minutit enne sündmust, samas kui muudeks tegevusteks on neil vahepeal vägagi palju aega. Samuti on mastermindi tuvastamine liigagi kerge, juba esimestel hetkedel on arusaadav milline kõige vähem kahtlustäratav tegelane reaalsuses niite tõmbab. 5/10

1 kommentaar:

sticka ütles ...

Raamat oli ikka väga hea, film nii hea ei tundunud, küll aga võimsad ehitised toodi kaamera vaatevälja ja see anti-mateeria oli k päris heade eriefektidega lahendatud.
Naljakas, kuidas peategelane filmis kohe täiesti lambist leidis igast märke ja tänavaplaate jne, raamatus ta nii kiiresti mu teada ei leidnud, a sellest on nii palju aega möödas k, kui lugesin seda, igatahes lugeda oli põnevam küll, kui ekraanilt passida. piiis.